Alex Cykler er glade for deres webshop

Alex Cykler logo webshopAlex Cykler er rigtig glade for den PrestaShop webshop, som Seomondo har udviklet til dem. Alex Cykler anbefaler andre at benytte Seomondo, når de skal have lavet en ny webshop.

Alex Cykler har fået mange nye kunder i hele landet

Fra at være en lokal cykelforretning med 3 butikker på Amager, så sælger Alex Cykler nu deres cykler og cykeltilbehør til kunder i hele landet via deres webshop. "Naturligvis er de fleste af vores kunder stadig lokale og vores flotte webshop med gode tilbud er også med til at tiltrække flere kunder til butikkerne. Samtidig har vi dog oplevet at få rigtig mange bestillinger fra nye kunder rundt om i Danmark." siger Brian Danielsen fra Alex Cykler.

Løbende forbedringer af webshoppen

Webshoppen på www.alex-cykler.dk bliver løbende opdateret og forbedret. Alex Cykler lægger løbende nye tilbudsvarer og andre nye varer ind i shoppen, mens Seomondo løbende laver tekniske og brugermæssige forbedringer til webshoppen. Senest har Alex Cykler fået tilført en bedre zoomfunktion i webshoppen, så kunderne tydeligere kan se detaljer på cykler og cykeltilbehør.

Hvis du er på udkig efter at få lavet en ny webshop eller er interesseret i at købe en ny cykel eller noget cykeltilbehør, så tag et kig ind på www.alex-cykler.dk.

Af: Henrik Kurzawa, Seomondo ApS
 Google+ in