Open source CMS-system

Open-source-CMS-systemerHvis du har brug for en ny hjemmeside eller webshop, så bør få den lavet i et open source CMS-system. Med et af de store open source CMS-systemer, så får du et gennemprøvet og opdateret system til din hjemmeside. Hvis du ikke vælger et open source system, så risikerer du at bruge en masse penge på licenser og/eller at blive bundet til et enkelt webbureau.

De mest populære CMS-systemer

WordPress er verdens mest benyttede open source CMS-system (Content Management System). WordPress egner sig dog primært til mindre komplekse hjemmesider. Joomla, er verdens næstmest benyttede CMS-system og Joomla egner sig bedre til større virksomhedsløsninger. Dette er også en af grundene til at Seomondo har valgt at bruge netop Joomla. Andre af de meste populære open source CMS-systemer er Drupal, TYPO3, DotNetNuke og Umbraco.

Vælg et CMS-system efter dit behov

Oftest er dem som skal bestyre og opdatere virksomhedens hjemmeside ikke specielt meget inde i teknikken og programmeringen af hjemmesiden. Derimod er det oftest vigtigt for en administrator, at brugervenligheden er høj i CMS-systemet og at det f.eks. er let at udskifte tekst og billeder. Omvendt nytter det heller ikke noget at vælge et CMS-system, som er så enkelt, at det ikke dækker virksomhedens behov for hvad hjemmesiden skal kunne. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvilket CMS-system du bør vælge.