Open source CMS-system

Open-source-CMS-systemerHvis din virksomhed har brug for en ny hjemmeside eller webshop, så bør I få den lavet i et open source CMS-system. Med et af de store open source CMS-systemer, så får I et gennemprøvet og opdateret system til jeres virksomheds hjemmeside. Hvis I ikke vælger et open source system, så risikerer I at bruge en masse penge på licenser og/eller at blive bundet til et enkelt webbureau.

De mest populære CMS-systemer

WordPress er verdens mest benyttede open source CMS-system (Content Management System). Seomondo tilbyder WordPress hjemmesideløsninger til virksomheder. En stor fordel ved WordPress er, at der findes masser af topmoderne designtemplates og masser af muligheder for køb af spændende plug-ins. WordPress egner sig både til enkle og mere komplekse hjemmesideløsninger. Joomla, er verdens næstmest benyttede CMS-system og Joomla egner sig mere til større virksomhedsløsninger. Dette er også en af grundene til at Seomondo har valgt at lave større hjemmesideløsninger i Joomla og WordPress. Herudover tilbyder vi billige hjemmesider i TYPO3 med standarddesign. Andre af de meste populære open source CMS-systemer til opbygning af hjemmesider er Drupal,, DotNetNuke og Umbraco.

Designtemplates og plug-ins

Kendetegnet ved store CMS-systemer, som WordPress og Joomla, er at der kan købes mange forskellige designtemplates og plug-ins til disse. Ønsker man blot en standardhjemmeside, så kan man med fordel vælge at benytte en template. Dog skal man være opmærksom på, at man ikke bør få foretage mange designændringer i forhold til standardtemplaten. I dette tilfælde vil det være bedre, at få specialdesignet sin hjemmeside fra bunden af. Ved specificeringen af hvad virksomhedens hjemmeside bør kunne, bør man se nærmere på mulighederne for at købe plug-ins. Plug-ins er små ekstra standardprogrammer, som kan være med til markant at forbedre hjemmesiden. Igen skal man dog være opmærksom på, at det ikke anbefales at købe plug-ins, som man efterfølgende skal omprogrammere totalt. Man kan være uheldig med, at der ikke findes et plug-in, som svarer til virksomhedens krav til en funktionalitet. I dette tilfælde så kan det være bedre at programmere tingene fra bunden af. I jo højere grad, man kan benytte standardtemplates og plug-ins uden omprogrammering, jo billigere kan en hjemmeside produceres.

Sammenligning af priser og vilkår for en ny hjemmeside

Skal din virksomhed investere i en ny hjemmeside, så er vores anbefaling grundlæggende, at I vælger en open-source CMS løsning. En hjemmeside som ikke er lavet i open source kan være lige så god, som en der er. Forskellen er dog, at man ikke skal betale licenser for en open source hjemmeside. Samtidigt er man ikke i samme grad bundet til et bestemt webbureau. Det vil nemlig altid være muligt, at finde et andet webbureau eller en anden programmør, som kan hjælpe jer. Som kunde er det vigtigt, at kigge nærmere på tilbudsprisen og vilkårene for at få lavet en ny hjemmeside. Vedrørende prisen på design, udvikling og hosting af en ny hjemmeside, skal man kigge på den den årlige totalpris. Ligeledes er det en rigtig god idé nøje at læse og forstå vilkårene i et tilbud. Flere webbureauer tilbyder nemlig grundlæggende en meget billig hjemmeside, men med et meget højt månedligt gebyr. Samtidigt prøver flere webbureauet via aftalevilkårene, at binder kunden i flere år. Derfor et det vigtig, ikke blot at kigge på den umiddelbare pris for en ny hjemmeside. Hos Seomondo spiller vi altid med åbne kort, så du ikke efterfølgende modtager kæmperegninger for din hjemmeside.  

Vælg et CMS-system efter dit behov

Oftest er dem som skal bestyre og opdatere virksomhedens hjemmeside ikke specielt meget inde i teknikken og programmeringen af hjemmesiden. Derimod er det oftest vigtigt for en administrator, at brugervenligheden er høj i CMS-systemet. Et typisk krav er, at det er let at udskifte tekst og billeder. Omvendt nytter det heller ikke noget at vælge et CMS-system, som er alt for enkelt. Hermed risikerer man, at det ikke dækker virksomhedens behov for hvad hjemmesiden skal kunne. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvilket CMS-system du bør vælge.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: