Hjemmesider

Sportskonsulenten-hjemmesideHvis jeres virksomhed er interesseret i en ny SEO-optimeret hjemmeside i responsive design, så kan Seomondo hjælpe jer. I får en professionel hjemmeside, uden at det koster en bondegård. Er I en eksport-virksomhed, så laver vi naturligvis også gerne jeres hjemmeside på de sprog, som I ønsker. Vi tilbyder hjemmesider i WordPress, Joomla og TYPO3.

En responsiv hjemmeside gør jer synlige

Hvis jeres nuværende firmahjemmeside ikke er lavet i responsivt design, så risikerer I at bliver mindre synlig på Google og andre søgemaskiner. I det hele taget er det en god idé at gøre jeres virksomheds hjemmeside mobilvenlig. Herved kan brugere af smartphones og tablets se jeres hjemmeside korrekt. Brugen af internettet via smartphones, tablets, TV og andre skærme er eksploderet og den stiger forsat.

Hjemmesider skal opdateres og fornyes

Generelt er det ikke godt nok, hvis jeres virksomheds hjemmeside ikke er blevet ændret de sidste 5 år eller mere. Brugerne stiller stadig større krav til hjemmesidernes hastighed, design, brugervenlighed, sikkerhed og optimering. Seomondo kan hjælpe med at give jeres virksomheds hjemmeside et løft, så bl.a. designet bliver mere moderne og sikkerheden kommer i top. Hos Seomondo tildeler vi et SSL-certifikat til alle nyproducerede hjemmesider og webshops. Herved bliver jeres websted ekstra beskyttet med en https-adresse. En fornyet flot og opdateret hjemmeside vil også altid være med til at give jeres virksomhed et positivt image.

Få en professionel hjemmeside i open source

Seomondo tilbyder at lave en professionel hjemmeside til jeres virksomhed i et open source CMS-system. Med en hjemmeside i Joomla, WordPress eller et andet populært open source CMS-system, så er I godt sikret. Det skyldes ikke mindst, at I hermed får et opdateret, gennemarbejdet og moderne CMS-system at arbejde med. I vil også være sikre på altid at kunne finde en virksomhed eller programmør, som kan hjælpe jer. Med programmering og design af en ny hjemmeside hos Seomondo, så er I ikke bundet af at skulle betale dyre regninger efter hjemmesiden er lavet. Her på hjemmesiden kan I læse mere om, hvad Seomondo tilbyder i forbindelse med udarbejdelsen af en ny hjemmeside på dansk og/eller flere andre sprog. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: