Hjemmesider

Sportskonsulenten-hjemmesideHvis jeres virksomhed er interesseret i en ny SEO-optimeret hjemmeside i responsive design, så kan Seomondo hjælpe jer. I får en professionel hjemmeside, uden at det koster en bondegård. Er I en eksport-virksomhed, så laver vi naturligvis også gerne jeres hjemmeside på de sprog, som I ønsker.

En responsive hjemmeside gør jer synlige

Hvis jeres nuværende firmahjemmeside ikke er lavet i responsivt design, så risikerer I at bliver mindre synlig på Google og andre søgemaskiner. I det hele taget er det en god idé at gøre jeres virksomheds hjemmeside mobilvenlig. Herved kan brugere af smartphones og tablets se jeres hjemmeside korrekt. Brugen af internettet via smartphones og tablets er eksploderet og brugen stiger forsat kraftigt.

Hjemmesider skal opdateres og fornyes

Generelt er det ikke godt nok, hvis jeres virksomheds hjemmeside ikke er blevet ændret de sidste 5 år eller mere. Brugerne stiller stadig større krav til hjemmesidernes hastighed, design, brugervenlighed, sikkerhed og optimering. Seomondo kan hjælpe med at give jeres virksomheds hjemmeside et løft, så bl.a. designet bliver mere moderne og sikkerheden kommer i top. Som noget forholdsvis nyt, tildeler vi hos Seomondo alle nyproducerede hjemmesider og webshops et SSL-certifikat. Herved bliver jeres websted ekstra beskyttet med en https-adresse. En fornyet flot og opdateret hjemmeside vil også altid hjælpe med til at give jeres virksomhed et positivt image.

Få en professionel hjemmeside i open source

Seomondo tilbyder at lave en professionel hjemmeside til jeres virksomhed i et open source CMS-system. Hermed er I sikre på, at I altid kan finde en virksomhed eller programmør, som kan hjælpe jer med hjemmesiden. Med en hjemmeside i open source hos Seomondo, så er I heller ikke bundet af at skulle betale dyre regninger efter hjemmesiden er lavet. Her på hjemmesiden kan I læse mere om, hvad Seomondo tilbyder i forbindelse med udarbejdelsen af en ny hjemmeside på dansk og/eller flere andre sprog. I er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis I har spørgsmål eller ønsker et tilbud.