WordPress hjemmeside

WordPress hjemmesideInteresseret i en ny WordPress hjemmeside til dit firma? Så bestil den hos Seomondo. Her får du en brugervenlig og professionel SEO-optimeret firmahjemmeside. Vi designer, udvikler og programmerer både simple og avancerede hjemmesider i WordPress. Vi kan også hjælpe din virksomhed med at få designet en flot ny hjemmeside helt efter jeres ønsker og behov. WordPress er verdens mest populære open source CMS-system og det egner sig både til mindre og større hjemmesideløsninger. Læs mere på WordPress.com.

 

Få dit helt eget WordPress design

Når Seomondo designer din virksomheds nye hjemmeside, så har I masser at muligheder for at vælge mellem forskellige designs. Der findes masser af flotte WordPress templates med standard-designs, som man kan vælge mellem. Eftersom at WordPress er verdens mest benyttede CMS, så er udvalget af templates enormt. Du kan formodentlig også finde en template, som er specielt tilpasset til din virksomheds branche. Mange virksomheder vil derfor være tilfredse med et standarddesign, men selvfølgelig ikke alle. Hos Seomondo kan vi både tilpasse designet i en udvalgt template eller lave et design helt fra bunden af. Lige meget hvilken designløsning du vælger, så får du naturligvis altid en hjemmeside i responsive design.

Specialprogrammering og plug-ins til din hjemmesideløsning

Har du specielle ønsker til programmeringen af din hjemmeside, er der forskellige muligheder for dette med en WordPress-løsning. For det første findes der masser af plug-ins, hvor specielle ekstra funktioner allerede er udviklet. Det bedste og billigste er selvfølgelig, hvis man kan finde plug-ins, som opfylder alle ens ønsker til specialprogrammering. Er dette ikke muligt, så kan vi hos Seomondo specialudvikle jeres hjemmesideløsning, så den den passer præcis til jeres programmeringsønsker. Jo mere I får specialdesignet og specialudviklet, jo dyrere vil jeres ny hjemmeside blive. Omvendt jo mere standardmæssig design og programmering I kan bruge, jo billigere vil jeres firmahjemmeside blive at udvikle.

SEO en vigtig del af enhver WordPress-løsning

WordPress giver, som de fleste andre professionelle open source CMS-systerm, gode muligheder for SEO-optimering. Hos Seomondo er søgemaskineoptimering en del af enhver ny hjemmesideløsning. Grundlæggende sørger vi for at bygge et godt fundament for god SEO. Det gør vi bl.a. ved at analysere din virksomheds marked og vurdere hvilke søgeord, som er vigtigst for jer. Ud fra dette opbygger vi en SEO-venlig menustruktur og sørger for, at I får skrevet gode relevante tekster til hjemmesiden. Herudover sørger vi for at opsætte hjemmesiden optimalt i forhold til indeksering, indlæsningshastighed og anden teknisk SEO. Der findes også forskellige SEO plug-ins, som bl.a. kan hjælpe jer med at få skrevet SEO-venlige tekster.

Website på flere sprog

Med tilføjelse af et plug-in, så kan dit firma nemt håndtere flere sprog på jeres website. WordPress er et brugervenligt CMS hvor mulighederne for implementering og administration af flersprogede hjemmesider er rigtig gode. Har jeres virksomhed udenlandske kunder og ønsker I endnu flere, så bør I have en SEO-optimeret hjemmeside på flere sprog. Seomondo hjælper jer gerne med at få en flersproget hjemmeside inklusiv oversættelse og implementering. Grundlæggende tilbyder vi hjemmesider på dansk, engelsk, tysk, svensk, norsk og polsk, men kan også hjælpe med andre sprog.
 

WooCommerce er en del af WordPress

WooCommerce er en e-handelsplatform, som er en integreret del af WordPress. Med WooCommerce kan din virksomhed dermed indarbejde en webshop eller en bestillingsformular på en WordPress hjemmeside. Ønsker din virksomhed et system som både kan håndtere en traditionel hjemmeside med en webshop-del, så er dette måske løsningen. En WordPress løsning vil også være god at vælge, hvis du på sigt ønsker at udvide med en webshop. WooCommerce kan dermed være med til at fremtidssikre din hjemmeside-løsning. Læse mere på WooCommerce.com.

Få et tilbud på en WordPress hjemmeside

Vi tilbyder at lave en professionel WordPress hjemmeside til jeres virksomhed helt efter jeres ønsker. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på en ny hjemmeside.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: