Webshop i Danmark

Webshop-DanmarkFlere virksomheder satser på salg via en webshop i Danmark. Både etablerede detailhandelsvirksomheder, udenlandske webshops, andre typer virksomheder og helt nystartede virksomheder ønsker vha. en webshop at få en andel af den stigende internethandel i Danmark.

Udnyt mulighederne for salg via internettet

Med en ny brugervenlig webshop, som er tilpasset til computere, tablets og smartphones, så har du mulighed for direkte salg til både private og virksomheder. Iflg. FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) så købte danskerne varer og tjenesteydelser for i alt 73,5 mio. DKK i 2014 over internettet. Danskerne køber dog for 23 mia. DKK varer og tjenesteydelser i udenlandske webshops. Er din virksomhed interesseret i at få en andel i den stigende internethandel i Danmark, så er det bare om at komme i gang med at få lavet en webshop.

Regler for webshops i Danmark

Der er en del regler, som man som webshop-ejer i Danmark skal overholde. Du skal bl.a. i din webshop oplyse virksomhedens navn, CVR-nr. adresse, mail, opgive priserne i DKK, have handelsbetingelser som er i overensstemmelse med love og regler om f.eks. fortrydelsesretten. Du kan læse meget mere om reglerne for at have en webshop i Danmark på FDIHs og Forbrugerombudsmandens hjemmeside - Se f.eks. webshop-guiden. Generel info om Danmark som marked finder du her: Salg i Danmark.

 

Betaling og forsendelse i Danmark

I Danmark benyttes Dankortet primært som betalingsmiddel på nettet. Derfor bør du ansøge om en indløsningsaftale med Nets specifikt for Dankort og eDankort. Du kan også vælge at søge om betalingskortaftaler for internationale betalingskort som Visa, MasterCard, JBC og American Express hos andre udbydere. Skal du sælge fysiske produkter i din webshop, så har du også brug for en fragtaftale. For at sikre at dine forsendelser kommer frem til modtagerne i Danmark skal du således indgå en aftale med f.eks. PostDanmark, GLS eller et andet fragtfirma som servicerer hele Danmark. 

Få lavet en ny dansk webshop

Seomondo kan hjælpe dig med at få en ny professionel SEO-optimeret dansk webshop, som øger dit salg til danske forbrugere eller virksomheder. Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med jeres nye webshop.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: