Eksport

EksportSeomondo kan hjælpe din virksomhed med at få gang i eksporten til et konkret nærmarked. Vores hovedfokus er at hjælpe dig med at øge din eksport til Sverige, Norge, Tyskland, Storbritannien eller Polen.
 

Øg eksporten til et udvalgt marked 

Med en totalløsning fra Seomondo kan du øge og styrke din afsætning til et konkret nærmarked. Seomondos eksportkoncept hjælper dig med:

  • At skaffe information og viden om det eksportmarked du er interesseret i.
  • At markedsfører dig på det pågældende marked.
  • At skaffe dig nye eksportkontakter og dermed nye eksportkunder og samarbejdspartnere i det pågældende land.


Forskellig tilgang til eksport

Der er mange forskellige tilgange til eksport. De danske eksportvirksomheder vælger ofte en strategisk og kontrolleret tilgang til deres eksportindsats, hvor de udvider deres eksport til et marked ad gangen. Dog giver internettet i dag også mange virksomheder mulighed for direkte salg til mange forskellige markeder ad gangen. Uanset hvilken eksportstrategi din virksomhed benytter sig af, så kan Seomondo hjælpe dig med at komme godt i gang med dit internationale salg eller at styrke din eksportindsats på de markeder, hvor du allerede er repræsenteret.

Benyt internettet til at styrke dit eksportsalg

Hos Seomondo har vi specialiseret os i at udnytte internettets muligheder i forbindelse med salg og international handel. Alt fra informationssøgning, opbygning af en flersproget hjemmeside eller webshop og international markedsføring kan hjælpe din virksomhed til nye forretningskontakter, indirekte eller direkte salg og eksport.

Nationalt og internationalt salg via din webshop

Har du succes med din danske webshop? Hvorfor så ikke udvide dit markedspotentiale til udlandet? E-handlen oplever i disse år kæmpe vækstrater overalt i verden og samtidig er den internationale grænsehandel via webshops voldsomt stigende. Du kan opnå fantastiske resultater, hvis du vælger at bruge din webshop til direkte eksport af dine varer eller tjenesteydelser. Hos Seomondo fokuserer vi primært på at hjælpe med opbygningen af webshops på nærmarkederne i Sverige, Norge, Storbritannien, Tyskland og Polen.

Styrk din eksport - kontakt os

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at styrke din eksport. Du er også velkommen til at ring eller skrive til os med det samme. Så kan du få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dit internationale salg på vej til nye mål og markeder.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: