International webshop

International webshopHvis du har ambitioner om en international webshop, så bør du kigge nærmere på hvad Seomondo kan tilbyde i den forbindelse. En god international webshop skaber salg på tværs af landegrænser for din virksomhed.

International webshop til hele verden

Der findes flere gode eksempler på webshops som er blevet verdensomspændende, se bare Amazon, som nærmest er blevet et synonym med salg af bøger. For at kunne opbygge en international webshop til servicering af hele verden kræver det dog en kæmpe markedsføringsindsats, håndering af internationale forsendelse til hele verden, masser af tilfredse kunder, mange medarbejder og ikke mindst en masse penge.

International webshop til en række lande

Den type af international webshop som er mere realistisk og mulig for de fleste danske webshops er en regional webshop. Det kan f.eks. være en webshop som dækker Skandinavien, Norden eller en anden region eller en række af lande som f.eks. har samme sprog. Strategisk kan man vælge at satse på alle lande med en fælles webshop eller man kan lave landelokale webshops.

Fra foranalyser til implementering

Seomondo kan hjælpe dig med at udvælge den rigtige strategi for din internationale ekspansion af din webshop. Selve webshopløsningen kan vi naturligvis også hjælpe med. Jo før i processen du tager kontakt til os, jo før og bedre kan vi undersøge dine markedsmuligheder og give dig den bedst mulige vejledning vedrørende din internationale webshop.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: