Joomla hjemmeside

Joomla hjemmesideJoomla er et af verdens mest brugte open source CMS-systemer til at oprettelse af hjemmesider. Hos Seomondo laver vi primært hjemmesider i Joomla og WordPress CMS. 

Ny open source hjemmeside i Joomla CMS

Der er store fordele ved at bruge et populært open source CMS-system, som Joomla. Hermed får din virksomhed altid en hjemmeside baseret på den nyeste teknologi, høj brugervenlighed og høj sikkerhed. Mulighederne for at lave god SEO til din virksomheds hjemmeside er også rigtige gode med Joomla. Ligeledes findes der masser af såkaldte plug-ins, dvs. små specialprogrammer, som kan implementeres på en Joomla hjemmeside. For nærmere beskrivelse af Joomla, dets udbredelse og muligheder se f.eks. www.joomla.org.

Brugervenligt Content Management System

Joomla er et yderst brugervenligt Content Management System. Det betyder, at du som bruger har let ved at foretage almindelige opdateringer af tekst og billeder. En anden grunde til at Joomla kan anbefales, er at backenden fremstå let overskuelig, med en menustruktur som man hurtigt kan finde rundt i. Ligeledes giver Joomla mulighed for, at man med et login kan foretage almindelige tekst- og billedændringer i frontenden. Dvs. at man direkte på hjemmeside kan se og foretage sine ændringer.

Joomla hjemmeside i responsivt design

Vi tilbyder programmering og design af responsive hjemmesider til virksomheder i Joomla CMS. At hjemmesiden laves i responsivt design, betyder at den bliver vist korrekt på skærme i forskellige størrelse og med forskellig opløsning. Dette er vigtigt, fordi internetbrugere i dag benytter mange forskellige skærmtyper f.eks. på mobiltelefoner, tablets, TV og forskellige computerskærme. Selve designet og opbygningen af hjemmesiden tilpasses naturligvis de ønsker og krav, som din virksomhed har. Med en Joomla hjemmeside er der mulighed for at vælge mellem en masse standarddesignede templates, som kan tilpasses. En anden mulighed, som Seomondo tilbyder, er at din virksomhed kan få et design helt efter jeres egne ønsker.

Total Joomla-løsning fra Seomondo

Seomondo tilbyder ikke kun, at lave det rent tekniske i forbindelse med design og programmering at en ny Joomla hjemmeside. Faktisk tilbyder vi en masse analyse- og rådgivningstjenester, som har til formål at styrke din virksomheds online markedsføring og salg. I forbindelse med udviklingen af en ny hjemmeside, kan vi fortage foranalyse som f.eks. søgeordsanalyser og trafikanalyser. Disse bruges til at lave en SEO-venlig menustruktur og gør det muligt at lave gode SEO-tekster til hjemmesiden. Hos os indarbejdes søgemaskineoptimering (SEO) helt fra starten af i enhver hjemmeside- og webshopløsning. Med en total Joomla-løsning fra Seomondo får du en smart SEO-optimeret hjemmeside i responsivt design. - Alt sammen til en meget rimelig pris. Kontakt os og hør nærmere om en ny Joomla hjemmeside.