Joomla hjemmeside

Joomla hjemmesideJoomla er et af verdens mest brugte open source CMS-systemer til at oprettelse af hjemmesider. Hos Seomondo laver vi primært hjemmesider i Joomla CMS. 

Ny open source hjemmeside i Joomla CMS

Fordelene ved at bruge et populært open source CMS-system, som Joomla, er at du altid får en hjemmeside baseret på den nyeste teknologi, høj brugervenlighed og høj sikkerhed. Mulighederne for at lave god SEO til din hjemmeside er også rigtige gode med Joomla. Ligeledes findes der også masser af såkaldte plug-ins, dvs. små specialprogrammer som kan implementeres på en Joomla hjemmeside. For beskrivelse af Joomla, dets udbredelse og muligheder se f.eks. www.joomla.org og www.joomla.dk.

Joomla hjemmeside i responsivt design

Seomondo tilbyder programmering og design af responsive hjemmesider til virksomheder i Joomla CMS. Udover det rent tekniske, så hjælper vi dig også med søgemaskineoptimering (SEO) helt fra starten af. Alle disse ting gør, at du kan få en smart hjemmeside i responsivt design, som let kan findes via søgemaskiner - Alt sammen til en meget rimelig pris. Kontakt os og hør nærmere om en ny Joomla-hjemmeside.