Webshops

Alex Cyklers webshop i responsive designSeomondo kan hjælpe dig med at få gang i det direkte salg via nettet med en professionel webshop. En webshop er oftest en rigtig god investering og tiltrækker nye kunder både online, men også til fysiske butikker, hvis man i forvejen driver detailhandel. Sælger du til BtB-markedet så kan en webshop også være en vej til større omsætning.

Salg via webshops stiger markant 

Salget via webshops er steget markant i Danmark de seneste år. Internationalt er tendensen den samme i kraft af et større udbud af webshops og den stadig voksende brug af internettet og smartphones, så stiger webshopsalget hele verden rundt. I Danmark og i Danmarks nabolande har der været en eksplosiv vækst i e-handlen de sidste par år og denne tendens ser ud til at forsætte. 

Få en webshop i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Storbritannien eller Polen

Hos Seomondo kan vi hjælpe dig med at opbygge en webshop til salg i Danmark. Vi kan dog også lave en webshopløsning, så du få en direkte salgskanal til Danmarks nærmarkeder: Sverige, Norge, Tyskland, Storbritannien eller Polen. Læs mere om disse muligheder her på hjemmesiden eller kontakt os for at høre nærmere.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: