Danske eksportvarer

Danske-eksporvarerDanmark har, som de fleste andre lande, sine helt egne styrkepositioner hvad angår eksport af bestemte varegrupper og serviceydelser.

Eksport af varer og serviceydelser

Danmark er traditionelt set storeksportør af shippingydelser, fødevarer, medicinalvarer, vindmøller, designprodukter, maskiner, elektronik og entreprenørprojekter. Hvis man ser på eksport i et lidt bredere perspektiv så er åbningen af detailbutikker i udlandet, internationalt salg af musik og film og tiltrækning af udenlandske turister til Danmark, alt sammen noget som bidrager til eksporten af danske varer og til forbedring af dansk økonomi generelt.

Danmarks internationale styrkepositioner 

På Seomondos hjemmeside ProDenmark.com kan du læse mere om hvilke internationale styrkepositioner som Danmark generelt har:

Danske produkter
- Cleantech
- Dansk design
- Elektronik
- Fødevarer og drikkevarer
- Sundhedspleje
- Maskiner
- Naturressourcer
- Farmaceutiske produkter

Danske serviceydelser
- Byggeri
- Konsulentydelser
- Finans og forsikring
- IT
- Medier
- Transport og shipping

Dansk detailhandel
- Byggevarehandel
- Mode
- Dagligvarehandel
- Møbler

Dansk kultur
- Kunst
- Arkitektur
- Film
- Musik
- Teater, ballet og opera

Turisme i Danmark
- København og Sjælland
- Aarhus, Aalborg og Jylland
- Odense og Fyn
- Bornholm og andre øer

Få din egen eksportsucces

Lige meget hvilket produkt eller serviceydelse din virksomhed tilbyder, så har du altid mulighed for at udvide din forretning til udlandet. Er din virksomhed konkurrencedygtig på det danske marked, så vil der også være god mulighed for at opnå succes på et eksportmarked. Hos Seomondo kan vi hjælpe din virksomhed til øget eksport til nærmarkederne. Læs mere her på hjemmesiden eller kontakt os og hør nærmere.  

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: