SEO-venlig menustruktur

SEO-venlig-menustrukturEn SEO-venlig og brugervenlig menustruktur er ikke bare noget man laver over en kop kaffe. For at få sammensat en optimal menustruktur skal der tages højde for virksomhedens produkter og ønsker, men også for hvad potentielle kunder kan finde på at søge efter.

Den ikke SEO-venlige menustruktur

Rigtig mange hjemmeside har en SEO-mæssig dårlig menustruktur. Et typisk eksempel på dette kan f.eks. være følgende hovedmenu: Forside, Produkter, Vores kunder, Nyheder, Om os og Kontakt os - Ingen af disse menupunkter giver hverken nogen SEO-værdi eller nogen god brugeroplevelse. Har du en menustruktur, som den nævnte, så bør du ikke undre dig over, at du ikke har flere besøgende på din hjemmeside end du har. En ikke SEO-venlig menustruktur vil helt sikkert være en af grundene hertil.

Fokus på virksomhedens potentielle kunder

I forbindelse men udarbejdelsen af en SEO-venlig menustruktur, og i det hele taget når man taler om SEO, så bør man fokusere på at tilpasse sin side til potentielle nye kunder. Hvad vil I gerne findes på? Hvad vil en potentiel kunde søge efter, hvis han/hun ikke kender din virksomhed i forvejen? Vi kan hjælpe dig med at finde svarene og få opbygget en SEO-venlig menustruktur til din hjemmeside. Kontakt os og hør nærmere.