Responsive design

Responsive design gør din hjemmeside mobilvenligResponsive design eller responsivt design, som det korrekt hedder på dansk, er en betegnelse for at en hjemmeside et tilpasset til forskellige skærmstørrelser. Det er vigtigere end nogensinde at din hjemmeside er lavet i responsive design, fordi brugen af internettet via mobil og tablets er eksploderet og stadig er stigenden. Samtidig straffer Google i rangeringen af søgeresultaterne de hjemmesider som ikke er tilgængelige i responsive design.

Opgradér til responsive design

Hvis du undre dig over hvorfor du ikke får flere besøgende fra mobilenheder, som smartphones og tablets, så kan det skyldes at din hjemmeside ikke er lavet i responsive design. Hvis du opgraderer din hjemmeside til responsive design, så kan du få lagt højere andel af den trafik som kommer fra mobileenheder.

Brugerne fravælger hjemmesider som ikke er i responsive design

Flere undersøgelser har vist at rigtig mange brugere, som benytter smartphones eller tablets til at surfe på nettet, fravælger hjemmesider som ikke er lavet i responsive design. Baggrunden er de får en dårlig brugeroplevelse, når de bruger en hjemmeside, som ikke er tilpasset til mobile platforme. Hos Seomondo kan vi hjælpe dig med at få en hjemmeside i responsive design og dermed forbedre brugeroplevelsen for dem som besøger din hjemmeside via mobile enheder.