Produktpræsentationer på lokalsprog

ProduktpræsentationerSeomondos eksportportal ProDenmark markedsfører Danmark og danske virksomheders produkter og services på 23 sprog. Med specifikke produktpræsentationer på forskellige sprog øger du markant muligheden for at bliver fundet af potentielle kunder eller forretningspartnere i udlandet.

Produktpræsentationer øger synlighed

ProDenmark.com er en hjælp til endnu bedre international markedsføring af dine produkter og serviceydelser på Google og andre søgemaskiner. Enhver produktpræsentation indeholder en faktuel beskrivelse af dit produkt, et billede og et dybt link til din egen hjemmeside, hvor en potentiel køber kan læse mere om produktet. Med en produktpræsentation på ProDenmark.com øger du din synlighed på nettet.

Produktpræsentationer på flere sprog

På ProDenmark kan du vælge at få produktpræsentationer med på op til 23 sprog inklusiv dansk. Er du interesseret et eller flere af Danmarks nærmarkeder kan du vælge at få annoncerne med på engelsk, tysk, svensk, norsk og polsk. Hvis du er interesseret i eksport til andre EU-lande kan du også vælge at præsenterer dine produkter og serviceydelser på andre sprog. Ring og hør nærmere.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: