ProDenmark.com - eksportportal

ProDenmark - Eksportportal på 23 sprogProDenmark.com er en dansk eksportportal som ejes og drives af Seomondo. ProDenmark markedsfører Danmark, danske virksomheder og deres produkter og serviceydelser internationalt på 23 sprog.

Eksportmarkedsføring med ProDenmark

ProDenmark er en effektiv platform for international online markedsføring af danske produkter og serviceydelser. Sammen med den gennerelle markedsføring af Danmarks internationale styrkepositioner giver ProDenmark en unik, billig og effektiv mulighed for markedsføring af din virksomhed internationalt både via selve portalen og indirekte via SEO-optimering af din virksomheds profil og produktannoncer.

Kontakter fra Europa og resten af verden

ProDenmark tiltrækker masser af brugere hver eneste dag, primært fra nærmarkeder som Tyskland, Sverige, Norge, Storbritannien og Polen men også fra USA, Kina og andre lande i Europa. Faktisk har ProDenmark haft besøgende fra stort set alle lande i verden og er dermed i høj grad med til at markedsfører Danmark som erhvervsland over for potentielle forretningspartnere i udlandet. Kontakt os og hør nærmere om hvordan ProDenmark kan hjælpe dig i din internationale markedsføring.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: