Artikler på flere sprog

Artikler-på-flere-sprog-nyhederHos Seomondo tilbyder vi international markedsføring i form af artikler på flere sprog. Via vores egen eksportportal ProDenmark.com har du mulighed for at få medtaget artikler uden beregning på et eller flere af de 23 sprog du kan vælge imellem. Hvis du har brug for en oversættelsen af din artikel, så kan vi mod betaling også hjælpe med det.

Nyheder er guf for søgemaskiner

Google og andre søgemaskiner favoriserer nye nyheder. Derfor er det altid en god idé at få skrevet noget nyt og spændende om sin virksomhed og få det lagt ud, ikke bare på sin egen hjemmeside, men optimalt set også på andre mediers hjemmesider.

Svært at får presseomtale - også i udlandet

I har måske allerede prøvet, at få udbredt budskabet om jeres nye produkt eller andet nyt om jeres virksomhed i Danmark. De fleste mindre og mellemstore virksomheder oplever at det kræver en del, at komme med i Børsen eller andre medier i Danmark. Som mindre dansk virksomhed er det endnu sværere at få omtale i udlandet. Det vil du skulle bruge rigtig mange ressourcer på. Netop derfor er ProDenmark et godt alternativ til at få udbredt budskabet om f.eks. dine nye produkter via artikler på forskellige sprog, som tales på de markeder du satser på. De artikler vi vælger at medtage på ProDenmark skal dog have en reel nyhedsværdi. Ring og hør nærmere. 

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: