TYPO3 hjemmeside

Billig TYPO3 hjemmesideFå en billig ny standard-hjemmeside i TYPO3 CMS. Har din virksomhed ikke de store krav til design og funktionalitet, så kan I få en god og billig hjemmesideløsning. Vælg et af vores standard TYPO3 designs og få en ny hjemmeside til en god pris og med hurtig levering.

Billig ny hjemmeside i TYPO3

Normalt hænger pris og kvalitet sammen, men ikke altid. Selvom du vælger en standard lavpris TYPO3 hjemmeside fra Seomondo, så er kvaltieten faktisk også i top. Hvordan kan det hænge sammen? Det skyldes simpelthen, at vores standard-designs allerede er SEO-venlige, mobilvenlige, responsive, sikre m.m. Det eneste som du ikke skal forvente, er at designet og funktionaliteten kan ændres uden at det koster ekstra. Ved I i jeres virksomhed at en standardløsning ikke er god nok, så vælge en Joomla- eller WordPress-løsning i stedet. Omvendt, hvis I kan leve med at tingene er, som de er, så vælg et TYPO3 standarddesign. Hermed vil en billig TYPO3 hjemmeside fra Seomondo være løsningen for jer.

Hurtig levering af din nye hjemmeside

Endnu en fordel ved at vælge en standardhjemmeside er, at I kan få leveret en ny hjemmeside meget hurtigt. En meget vigtig betingelse for hurtig levering er dog, at din virksomhed leverer tekster og billeder til den aftalte tid. Ligeledes skal der ikke være mange rettelser og ændringer i forhold til de opsatte standarder. Sker det, at I kommer med ekstra ønsker og rettelser, så må I forvente en højere pris og længere leveringstid. Erfaringsmæssigt kan det være svært for de fleste travle virksomheder, at få leveret billeder og tekster til tiden. Ved du på forhånd, at dette også vil være tilfældet for jer, så kan I få hjælp af os. Mod ekstra betaling kan vi skrive SEO-venlige tekster og få en professionel fotograf til at tage fotos til hjemmesiden.

TYPO3 hjemmeside til forskellige brancher

Nogen brancher kan bedre leve med en standardhjemmeside end andre. F.eks. gælder det for mange håndværkere, som elektrikere, gulvlæggere, malere, murere, tømrer, snedkere, VVS'ere og blikkenslagere. Andre brancher som ofte vælger standardløsninger er tøjbutikker, caféer, frisører og tandlæger. Generelt kan mindre virksomheder ofte bedre leve med en designmæssig og programmeringsmæssig standardhjemmeside. Om din virksomhed kan nøjes med en sådan hjemmeside afhænger af flere ting. Primært, afhænger det af om I har mange eller få ønsker til designet af hjemmesiden. Ligeledes er spørgsmålet om I funktions- og opstillingsmæssigt har specielle krav til hjemmesiden. Er jeres krav til hjemmesiden ikke specielt høje, så kan en standard TYPO3 hjemmeside være noget for jer. Det er dermed underordnet hvilken branchen I tilhører og I kan stadig få en billig hjemmeside hos os.

TYPO3 er et open source CMS-system

Ligesom WordPress og Joomla, så er TYPO3 også et open source CMS-system. Det er vigtigt, at I som virksomhed vælger et open source system til jeres hjemmeside. Det giver jer de bedste forudsætninger for fremtidig videreudvikling og størst sikkerhed. Efter levering af jeres nye TYPO3 hjemmeside, så kan I frit vælge at bruge andre TYPO3 leverandører eller programmører. Vælger I derimod et CMS-system, som ikke er open source, så vil I være bundet i langt højere grad. Højst sandsynligt, så vil ingen andre kende til det pågældende system. En anden risiko er, at I hos andre hjemmesideleverandører får tilbudt aftalevilkår, som binder jer til dem flere år frem. Derfor kan det på sigt blive dyrt og besværligt, at binde sig til en hjemmesideleverandør, der ikke bruger open source. Med en TYP03 hjemmesideløsning, så kan I efterfølgende frit vælge at få lavet nye ting af os eller andre. Læs mere om TYPO3 her: www.typo3.org og www.typo3.dk
 

Hør hvor lidt du skal betale for en ny standard-hjemmeside 

Ikke fordi prisen er hemmelig, men fordi vi ikke vil give dig et chok, så oplyser vi ikke priser her. Vælger du en standard TYPO3 hjemmeside uden ekstra tillægsydelsen får du en splinterny og god hjemmeside til absolut lavpris. Det er samme princip, som hvis du bestiller en billig flybillet og ikke tilvælger bagage og andre tillægsydelser. Kontakt os allerede i dag og hør hvor lidt du skal betale for en ny TYPO3 hjemmeside med standarddesign.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: