Responsive design

Responsive design gør din hjemmeside mobilvenligResponsive design eller responsivt design? Det er et og det samme, og betyder grundlæggende at en hjemmeside er tilpasset til forskellige skærmstørrelser. Mange bruger den engelske betegnelse responsive design, men på dansk hedder det altså responsivt design. Det er vigtigere end nogensinde at din hjemmeside er lavet i responsive design. Dette skyldes at brugen af internettet via mobiler, tablets, TV og mange andre skærmtyper er eksploderet og stadig er stigenden. Samtidig straffer Google i rangeringen af søgeresultaterne de hjemmesider, som ikke er tilgængelige i responsive design.

Opgradér til responsive design

Undrer du dig over, hvorfor din hjemmeside ikke har flere besøgende? Hvis du gør, så kan en af de væsentligste grunde være, at din hjemmeside ikke er responsiv. Hvis din hjemmeside ikke vises korrekt på mobilenheder, som smartphones og tablets, så er din hjemmeside sandsynligvis ikke lavet i responsive design. Hvis du opgraderer din hjemmeside til responsive design, så kan du få lagt højere andel af den trafik som kommer fra mobileenheder.

Ting at overveje vedrørende en gammel hjemmeside

Hvis din virksomheds hjemmeside ikke er i responsive design, så har den nok et par år på bagen. Det har efterhånden været kutyme i de seneste år, at nye hjemmesider er blevet lavet et responsivt design. Med et redesign af virksomhedens hjemmeside, så vil du ikke blot få en side som er tilpasset brugerens skærm, men også et mere morderne design. Designet af hjemmesider udvikler sig hele tiden og det give masser af nye muligheder for få at profilere jeres virksomhed positivt og dynamisk over for nye og eksisterende brugere. I forbindelse med et design af en ny hjemmeside, så vil det også være naturligt at se nærmere på SEO (søgemaskineoptimeringen) af hjemmesiden.

Brugerne fravælger hjemmesider som ikke er i responsive design

Flere undersøgelser har vist at brugere af smartphones eller tablets fravælger hjemmesider, som ikke er lavet i responsive design. Baggrunden er, at de får en dårlig brugeroplevelse, når de bruger en hjemmeside, som ikke er tilpasset til mobile platforme. Hos Seomondo kan vi hjælpe dig med at få en hjemmeside i responsive design. Dermed kan du forbedre brugeroplevelsen for dem, som besøger din hjemmeside via mobile enheder.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: