Joomla hjemmeside

Joomla hjemmesideFå et godt tilbud på en ny smart Joomla hjemmeside fra Seomondo. Joomla er et af verdens mest brugte open source CMS-systemer til at oprettelse af hjemmesider. Hos Seomondo kan du få lavet en professionel SEO-optimeret firmahjemmeside i Joomla CMS, helt efter dine ønsker.

Ny open source hjemmeside i Joomla CMS

Der er store fordele ved at bruge et populært open source CMS-system, som Joomla. Hermed får din virksomhed altid en hjemmeside baseret på den nyeste teknologi, høj brugervenlighed og høj sikkerhed. Mulighederne for at lave god SEO til din virksomheds hjemmeside er også rigtige gode med Joomla. Ligeledes findes der masser af såkaldte plug-ins, dvs. små specialprogrammer, som kan implementeres på en Joomla hjemmeside. For nærmere beskrivelse af Joomla, dets udbredelse og muligheder se f.eks. www.joomla.org.

Brugervenligt Content Management System

Joomla er et yderst brugervenligt Content Management System. Det betyder, at du som bruger har let ved at foretage almindelige opdateringer af tekst og billeder. En anden grunde til at Joomla kan anbefales, er at backenden fremstå let overskuelig, med en menustruktur som man hurtigt kan finde rundt i. Ligeledes giver Joomla mulighed for, at man med et login kan foretage almindelige tekst- og billedændringer i frontenden. Dvs. at man direkte på hjemmeside kan foretage og se sine ændringer.

Mobilvenlig hjemmeside i responsivt design

Vi tilbyder programmering og design af responsive hjemmesider til virksomheder i Joomla CMS. Med en responsiv mobilvenlig hjemmeside øger du også muligheden for at din hjemmeside får højere placeringer på Google og andre søgemaskiner. Generelt betyder et responsivt design dog, at hjemmesiden vises korrekt på skærme i forskellige størrelser og med forskellige opløsninger. Dette er vigtigt, fordi internetbrugere i dag benytter mange forskellige skærmtyper f.eks. på mobiltelefoner, tablets, TV og forskellige computerskærme. Selve designet og opbygningen af hjemmesiden tilpasses naturligvis de ønsker og krav, som din virksomhed har. Med en Joomla hjemmeside er der mulighed for at vælge mellem en masse standarddesignede Joomla templates. Vi tilbyder dog altid en vis tilpasning af den valgte Joomla template. En anden mulighed, som Seomondo tilbyder, er at din virksomhed kan få et design helt efter jeres egne ønsker.

Professionel Joomla programmør til dit projekt

Vælger du at få lavet en Joomla hjemmside af Seomondo, så får du udviklet hjemmesiden af en professionel Joomla programmør. Joomla CMS egner sig rigtig godt til større og komplicerede projekter. Her er det naturligvis i særlig grad vigtigt, at få adgang til en programmør med flere års erfaring med Joomla. Hos Seomondo har vi udviklet Joomla-løsninger i de sidste 10 år og vi har mange tilfredse Joomla-kunder. Derfor bør du tage en snak med os, hvis du overvejer at få lavet din virksomheds nye hjemmeside i Joomla CMS.

Total Joomla-løsning fra Seomondo

Seomondo tilbyder ikke kun, at lave det rent tekniske i forbindelse med design og programmering at en ny Joomla hjemmeside. Vi tilbyder også analyse- og rådgivningstjenester, som har til formål at styrke din virksomheds online markedsføring og salg. I forbindelse med udviklingen af en ny hjemmeside, kan vi fortage foranalyse som f.eks. søgeordsanalyser og trafikanalyser. Disse bruges til at lave en SEO-venlig menustruktur og gør det muligt at lave gode SEO-tekster til hjemmesiden. Hos os indarbejdes søgemaskineoptimering (SEO) helt fra starten af i enhver hjemmeside- og webshopløsning. Med en total Joomla-løsning fra Seomondo får du en smart SEO-optimeret hjemmeside i responsivt design. Alt sammen til en meget rimelig pris. Kontakt os og få et godt tilbud på en ny Joomla hjemmeside.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: