Design af ny hjemmeside

Design-af-ny-hjemmesideFå designet en helt ny hjemmeside i responsive design hos os. Med indtoget af smartphones, tablets og andre skærmbaserede elektronikprodukter er kravene til designet af jeres virksomheds hjemmeside også blevet øget.

Responsive design af jeres hjemmeside

I dag er det et brugerkrav, at jeres hjemmeside er lavet i responsive design. Det skyldes at antallet af besøgende som bruger smartphones, tablets og andre typer af skærme til at besøge hjemmesider er eksploderet i de seneste år. At din hjemmeside er lavet i responsive design betyder i princippet, at den automatisk tilpasser sig til det skærmformat en besøgende af din hjemmeside bruger. Brugerne afviser i dag i stor stil hjemmesider, som ikke er tilpasset visning på smartphones og tablets. Hvis din hjemmeside ikke allerede er lavet i responsive design, så er det på tide at den bliver det.

Foretag analyser før I designer ny hjemmeside

For at jeres virksomheds nye hjemmeside skal blive en succes, så anbefaler vi altid, at I fået lavet en række foranalyser. Det kan oftest være en fordel at foretage trafikanalyser, søgeordsanalyser, markedsanalyser og konkurrentanalyser. Så er jeres virksomhed meget bedre stillet til f.eks. at kunne vælge domæne, lave en SEO-venlig menustruktur og i det hele taget til at skrive tekster til den nye hjemmeside. Kopier ikke for meget fra konkurrenterne, men brug i stedet konkurrenternes og andre virksomheds flotte hjemmesider som inspiration. Så er I godt gearet til at få lavet en brugervenlig og flot hjemmeside. Hos Seomondo har vi stor erfaring med at guide vores kunder til gode og solide hjemmesideløsninger, som virksomhederne har glæde af i mange år. 

Stilfuldt design af firmaets hjemmeside

Hos Seomondo ligger vi meget stor vægt på at lave en hjemmeside, som designmæssigt også er flot. I dag bliver jeres virksomhed meget ofte bedømt på udseende af hjemmesiden, derfor skal designet og brugervenligheden være i orden og passe til jeres virksomhed. Vi laver altid et design, som I skal godkende og være tilfredse med. Vores designere kan hjælpe jer med at få designet en ny smart hjemmeside, helt efter jeres ønsker.

Ny open source hjemmeside

Er din virksomhed på udkig efter en ny smart hjemmeside, så hjælper vi gerne. Vi laver altid hjemmeside i et open source CMS system, som er jeres garanti for, at I ikke er bundet til en leverandør eller tårnhøje månedlige betalinger. Vi tilbyder professionelle hjemmesideløsninger i Joomla og WordPress. Herudover tilbyder vi billige standard-hjemmesider i TYPO3 til mindre virksomheder. Kontakt os og hør mere om hvordan din virksomhed kan får en ny hjemmeside i moderne design til en god pris.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: