Valg af domæne

Valg-af-domænenavnEt valg af et godt domæne kan være helt afgørende for om din virksomhed får succes på nettet. Et godt domænenavn kan således også hjælpe dig med at få succes indenfor din branche. I dag er valget af firmanavn faktisk i mange tilfælde afhængig af om domænenavnet er ledigt.

De gyldne regler for valg af domænenavn

Som hovedregel bør dit firmanavn/domænenavn give en indikation af hvad din virksomhed laver. Dette gælder dog ikke, hvis du er opsat på at opbygge dit eget brand fra starten af, det koster bare kassen. Hvis du som dansk virksomhed handler i Danmark, så bør du som hovedregel altid købe et .dk-domæne. DK-domæner administreres af DK Hostmaster. Ønsker du nu eller på sigt at udvide din forretning til udlandet så køb .com-domænet og eventuelt landedomænerme i de lande, som du vil satse på. Går du nu eller på sigt efter salg i hele eller store dele af EU, så køb også et .eu-domæne.

Rådgivning om køb af domæner

Det kan blive dyrt og meget kedeligt, hvis du ikke i tide sikrer at din virksomhed har de rigtige domæner. Der findes masser af domænehajer, som lukrerer på at opkøbe domæner for efterfølgende at sælge dem videre til virksomheder for høje beløb. Hos Seomondo kan vi rådgive dig og give dig den nødvendige sparing, så du får valgt det rigtige domæne eller de rigtige domæner til din virksomhed.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: