SEO - søgemaskineoptimering

SEO-søgemaskineoptimeringSom vores navn Seomondo antyder, så opfatter vi SEO (Søgemaskineoptimering) som en helt grundlæggende del af enhver ny hjemmeside. Med god SEO sørger vi for, at din virksomheds hjemmeside bliver synlig på Google og andre søgemaskiner. Her får du SEO-tips og kan læse mere om hvad vi kan tilbyde indenfor SEO (Søgemaskineoptimering) til din virksomhed

Få grundlæggende SEO på plads

Rigtig mange hjemmesider har end ikke de grundlæggende SEO ting på plads. Dette gælder i særdeleshed for mange små og mellemstore danske virksomheders hjemmesider, men faktisk også for flere store virksomheder. På en firmahjemmeside er det altid en god idé, at fokusere på de produkter og serviceydelser, som virksomheden sælger. Herudover bør man vurdere, hvad en potentiel kunde vil søge efter og ud fra dette opbygge sin hjemmeside. Seomondos søgeordsanalyser, trafikanalyser og konkurrentanalyser kan hjælpe din virksomhed med at få den grundlæggende søgemaskineoptimering på plads. I langt de fleste tilfælde vil det være bedst at få lavet en helt ny hjemmesideside, med en SEO-venlig menustruktur. Specielt hvis SEO ikke tidligere har været et fokusområde for din virksomhed.

Teknisk SEO

Der er mange tekniske ting der skal være på plads for at en hjemmeside kan blive godt SEO-optimeret. Vigtigst er at hjemmesiden bliver indekseret korrekt af Google og andre søgemaskiner. Udover korrekt indeksering, så sørger Seomondo altid for at lave en SEO-venlig URL-struktur og alle de andre SEO tekniske tiltag. Vi sørger f.eks. for alt vedrørende sidetitler (titles), sidebeskrivelser (meta descriptions), overskrifter (headings) bliver implementeret søgemaskineoptimeringsmæssigt korrekt. Graden af hvor mobilvenlig en hjemmeside er, er i de seneste år blevet en meget væsentlig del af teknisk SEO. Grundlæggende skal hjemmesiden være lavet i responsive design og herudover skal hjemmesidens indlæsningshastigheden optimeres. Med Google PageSpeed Insights kan du selv tjekke, hvor hurtig eller langsom din virksomheds hjemmeside er.

Unikke tekster med copywriting

Det er afgørende at teksterne på din virksomheds hjemmeside er unikke. At kopiere direkte fra andre er SEO-mæssigt en meget dårlig idé og direkte ulovligt. Hos Seomondo kan vi hjælpe dig med copywriting, så du får unikke søgemaskineoptimeringsmæssigt gode tekster til din hjemmeside. SEO copywriting betyder i praksis, at man på baggrund af f.eks. søgeordsanalyser og konkurrentanalyser skriver unikke sidetekster til hjemmesiden. Med gode søgeordsoversigter og stikord kan man få skrevet rigtige gode SEO-tekster til en hjemmeside. Hvis ens hjemmesidetekst indeholde de søgeordskombinationer, som en potentiel kunde søger på, så er der god mulighed for at blive fundet. Alt afhænger dog naturligvis af konkurrencen på specifikke søgeord og søgeordskombinationer. Du vil altid være godt rustet med råd, vejledning og eventuelt copywriting fra Seomondo.

Optimering af fotos

Flotte fotos er en vigtig del af enhver hjemmeside. De fotos, billeder, animationer og figurer, som bruges på jeres virksomheds hjemmeside kan være med til at understøtte jeres image. SEO-mæssigt er det også vigtigt at alle illustrationer får et sigende navn. Ligeledes bør fotos og billeder få tildelt ALT-tekster og eventuelt synlige billedtekster. Herved vil virksomhedens hjemmesidefotos også kunne findes via f.eks. Googles billedsøgning. I det hele taget vil din virksomheds hjemmeside blive bedre optimeret end mange andre, hvis I arbejder med fotooptimering. Hvad angår hastighedsoptimering, så er det vigtigt at minimere alle fotos til en mindre opløsning, så de bliver hurtigere indlæst. Seomondo hjælpe gerne din virksomhed med optimering af fotos.

Linkbuilding

En af de sværeste SEO-discipliner er linkbuiliding. Linkbuilding går grundlæggende ud på at få så mange gode eksterne og interne links, som muligt. Specielt, at få rigtige gode naturlige eksterne links er svært. Søgemaskineoptimeringsmæssigt er det mest værdifuldt at få et eksternt link fra et toprelevant og topvurderet domæne. At få en masse links fra ikke-relevante sider kan derimod være direkte skadeligt for hjemmesidens SEO. Det er meget krævende at søge, finde, bede om og til sidst få et link fra en virksomhed eller organisation. Specielt, hvis det skal være fra et topdomæne indenfor din virksomheds arbejdsområde. God linkbuilding kan gavne din SEO rigtig meget og derfor er det værd, at fokusere på dette. Hos Seomondo kan vi bidrage med gode råd og vejledning mht. god linkbuilding. Vi tilbyder også mulighed for international linkbuilding via vores eksportportal ProDenmark.com og lokal linkbuilding via ByogHandel.dk. Ring for at høre nærmere.

Ny hjemmeside med SEO-totalløsning

Før vi overhovedet starter med en hjemmeside, så fortaget vi forskellige søgeordsanalyser og kigger nærmere på trafiktal m.m. Hermed kan vi sammen med kunden bl.a. udarbejde en SEO-venlig menustruktur. Alt det tekniske med hensyn til implementering af SEO-venlige URL'er, titles, meta descriptions, det implementerer Seomondo for dig. Du slipper således for at skulle sætte dig ind i alt med teknisk SEO. Hos Seomondo får du således ikke bare en ny hjemmeside i responsive design, men også en totalløsning hvad angår SEO. Hvis du vælger en hjemmesideløsning med flere sprogversioner, hjælper vi dig med implementering på alle sprog. Det er en SEO-totalløsning, som du ikke får mange andre steder. Skriv en besked eller ring allerede i dag for at høre mere om vores tilbud. 

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: