Hjælp til eksport

Hjælp-til-eksportSeomondo yder konkret hjælp til eksport. Vi hjælper din virksomhed med markedsanalyser, målrettet international markedsføring og individuel eksportrådgivning.

Fokus på et eksportmarked ad gangen

For de fleste virksomheder så er det oplagt at fokusere på opstart af eksport til et marked ad gangen. Af samme årsag tilbyder Seomondo eksportpakker rettet mod et bestemt land. Vi har specielt fokus på nærmarkederne Tyskland, Sverige, Norge, Storbritannien og Polen.

Markedsanalyse af et eksportmarked

På eksportmarkederne så er det afgørende at have god og detaljeret markedsviden. Hos Seomondo hjælper vi med informationssøgning og markedsanalyser i udlandet. En markedsanalyse vil altid være specielt tilpasset til din virksomheds behov og ønsker. Hos os får man således mere end blot generelle brancherapporter og overordnede statistiktal. Specifikt hjælper vi også gerne med at finde forretningspartnere i udlandet og foretage internationale konkurrentanalyser. Vi har erfaring med udarbejdelse af både overordnede markedsanalyser og meget specifikke analyser for store og mindre danske eksportvirksomheder.

International markedsføring af produkter og serviceydelser

Skal din virksomheder ind på et nyt udenlandsk marked, så er der ofte brug for en effektiv international markedsføring. Hos Seomondo kan vi hjælpe med international online markedsføring af din virksomheds produkter og serviceydelser. Har du brug for en flersproget hjemmeside eller en webshop, så kan vi hjælpe dig og din virksomhed fra A-Z. Via vores egen eksportportal ProDenmark.com kan vi også tilbyde markedsføring i form af produktpræsentationer på lokalsprog. Ligeledes tilbyder vi at skrive artikler på flere sprog om virksomheden, lave internationale Google AdWords-kampagner og kampagner på sociale medier.

Individuel eksportrådgivning

Hos Seomondo bestræber vi os altid på at give den bedst mulige individuelle eksportrådgivning til vores kunder. Skulle der være områder eller ting, som vi ikke selv er i stand til at hjælpe med, så henviser vi til andre som kan hjælpe. F.eks. findes der mange dygtige eksportorganisationer i Danmark, som sammen med de danske ambassader og handelsrepræsentationer yder en stor hjælp til danske eksportører. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om hvilken rådgivning og service vi kan tilbyde i forbindelse med eksport.

Hjælp din eksport i gang

Hvis det du læser lyder interessant, så kontakt os - det koster ikke noget. Vi kan aftale et møde, hvor vi kan forklare nærmere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi er sikre på, at vi også kan hjælpe din virksomhed med at øge eksporten.

Bliv kontaktet og få hjælp til eller mere info om: