Internationale Google AdWords

Google-AdWordsGoogle AdWords er et yderst effektiv markedsføringsredskab - Det gælder også på internationalt plan. Du betaler kun for de kliks du modtager og du kan selv vælger i hvilket geografisk område dine annoncer skal vises.

Fast betaling for internationale AdWords

Hos Seomondo har vi sammensat en række pakker med et fast antal AdWords-kliks, som dækker alt fra oversættelse, opsætning, opfølgning og til løbende forbedring af kampagnen. Vi samarbejder med en række topprofessioenlle AdWords-eksperter, så du ikke selv skal bruge tid på at bøvle med AdWords-indstillinger, men blot kan vurdere resultaterne fra måned til måned.

En god AdWords-kampagne forudsætter en lokalsproget hjemmeside

Hvis du ikke har en hjemmeside på det sprog, som du ønsker en AdWords-kampagne for, så har du et problem. For det første vil Google straffe dig, så du bliver vist færre gange og dermed får færre kliks. Du giver også brugeren en dårlig oplevelse, fordi du har indikeret at din hjemmeside findes på lokalsproget. Det betyder i sidste ende, at du ikke får så meget ud af din Googel AdWords-kampagnen, som du kunne, hvis du også havde en hjemmeside på lokalsproget.